Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Nioh 2 en Ori and the Will of the Wisps

09/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk hebben we weer een paar grote games om te reviewen. Natuurlijk is het leuk om allerhande specials en discussies op te zetten. Daar zijn we creatief genoeg voor. Maar als gamer kijk je toch het meest uit naar de releases van games waar je naar uit kijkt. En met Nioh 2 en Ori and the Will of the Wisps hebben we twee fan favorites op de redactie klaar staan. Games die beide een flinke portie van ons weekend afsnoepten. En Steven, Skate en JJ de nodige blijdschap en frustratie opleverden. Want Nioh 2 en Ori zijn allesbehalve casual games. Dat is 110% vallen en opstaan. Ga er dus maar van uit dat je deze week twee korte reviews en twee lekker lange en pittige Premium reviews kunt gaan aanschouwen.

Heel veel om van te genieten deze week, zoals bijvoorbeeld de review van Nioh 2

Maar er is meer. Veel meer. Zo nemen Skate en Koos het nieuwe seizoen van Destiny 2 met je door. En de heren zijn het daarbij niet helemaal met elkaar eens. Ook stort Daan zich een week lang compleet in Warframe. Een Free to play lootershooter die online erg goed scoort en zich daar als geduchte concurrent van het eerder genoemde Destiny 2 opwerpt. Daan houdt van Destiny. Kan Warframe hem ook bekoren? Vaste rubrieken als de Peepshow en Filmkings zijn er natuurlijk ook alsmede een Play je deze nog die fungeert als een eresaluut aan het twintigjarige bestaan van de PlayStation 2 de afgelopen week.

Hoe is het met het DOOMUSIC nummer van Jelle?

Aan het einde van de week hebben we nog een mooie uitsmijter als we een item gaan plaatsen over de productie van het nummer dat Jelle heeft gemaakt voor de DOOMUSIC-competitie. Hoe is het geworden en vooral, hoe is het gemaakt. Dit en meer zie je in Week 11 van 2020. Gaat weer een fijne worden!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch