Menu Premium
Loading...

EvdWL over Star Wars, The Last of Us op HBO en Doom

06/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van de week betekent een Einde van de Week. Hoe mooi kan het leven zijn ondanks de dreiging van Corona en helaas de afgelasting van het Doom launch-event. Dit keer zijn Koos, Skate en Jelle aan de befaamde desk aangeschoven om samen met jullie de week door te nemen. Een week die natuurlijk doorspekt was van Corona ellende, maar gelukkig ook nog genoeg leuk gamesnieuws opleverde. Dit gaat de Einde van de Week Live zijn waarin Jelle een stukje laat horen van zijn Doom track waarmee hij meedoet aan de DOOMUSIC competitie.

Game news in overvloed

Gamesnieuws dus. Want dat wil je horen in een Einde van de Week Live. Dat was er volop. Bijvoorbeeld de prachtige trailer van Ghosts of Tsushima die samen met de releasedatum in juni werd geopenbaard. Waren de heren ook aan het smullen? Of de aankondiging dat er een The Last of Us serie komt op HBO, gemaakt door de mensen achter de Cjernobyl-serie. Hoe wreed kan dat gaan worden. En wat is er waar van het lek over een nieuwe Star Wars.

Bestuur Snowbots via OnePlus

Dit weekend staat er ook een mooie trip op de agenda. Jelle en Koos reizen af naar het ijskoude Lapland in Finland om de strijd aan te gaan met de Snowbots van OnePlus. Heb je altijd al je agressie willen africhten op deze twee? Meld je dan aan via oneplus.com/snowbots en bestuur de robots waarmee je ze kunt vernietigen. Wil je niet mee doen maar alleen meekijken? Dat kan uiteraard ook!

De Doom competitie: is Jelle zijn track al af?

En dan dus de DOOMUSIC competitie. Helaas gaat de finale in Afas live vanwege het Coronavirus niet door, maar nog steeds wordt een van de inzendingen verkozen tot officiële Doom track. En Jelle ziet daar wel wat in en heeft een nummer gecomponeerd. Vandaag horen we voor het eerst een stuk van het nummer. Plus we horen wat stukken van nummers van andere deelnemers. Hoe pakken die uit. Zakt Jelle de moed in de schoenen of ziet hij nog steeds een kans om te winnen. Dit en natuurlijk vele andere onderwerpen, gezellig gekakel en pittige discussies zie je in een gloedjenieuwe aflevering van Einde van de Week Live. Enjoy your weekend!

Meedoen aan DOOMUSIC competitie, zo doe je dat.

Meedoen aan de competitie is simpel. Jouw track moet een eigen compositie zijn (een ouder nummer wat op de plank ligt is geen probleem). Het nummer mag voorts niet langer dan vijf minuten zijn. Als de track af is, zet je hem op YouTube. Mail vervolgens de link naar community_blx@bethsoft.com. Let op, je moet 18+ zijn om mee te kunnen doen. Deadline inzenden is 12 maart 23:59 uur. Alle info over DOOMUSIC competitie vind je hier.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch