Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Wasteland 3, Conspiracy Kings en Remake Mafia

31/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe maandag, nieuwe week. Met de terugkomst van JJ is de redactie weer compleet. Mooi op tijd om het altijd spannende najaar in te gaan. En wat een najaar staat ons in 2020 te wachten met de release van maar liefst twee nieuwe consoles én de komst van een van de ‘most anticipated’ games van de laatste jaren: Cyberpunk 2077. We zijn er bij Gamekings klaar voor en gaan de komende weken dikke content maken over al deze zaken. Te beginnen met deze week waarin bijvoorbeeld een fraaie game als Wasteland 3 en een heuse Conspiracy Kings op het menu staan.

Nieuwe Call of Duty zorgt weer voor ophef

Want de insteek van Call of Duty Black Ops: Cold War heeft voor flink wat ophef gezorgd. Dat is eigenlijk altijd wel het geval en dat maakt de games ook deels interessant. Dit keer betrof de ophef het gebruik van een vermeende conspiracy theory. En je weet het, dan is Boris er als de kippen bij. En JJ doet dit keer mee omdat hij een deel van zijn studie mede aan deze theorie heeft gewijd. Spannende materie dus, rijp voor een fijn item wat ongetwijfeld de discussie zal doen losbarsten. Maar daar houden we van bij Gamekings.

Hoe wreed wordt de remake van Mafia?

Deze week bevat ook een preview van de remake van Mafia. Een productie waar we, afgaande op de trailers en screenshots erg hoge verwachtingen van hebben. Een verse Trailer Trash staat op het programma alsmede een research item van redactie-historicus JJ over de aantrekkingskracht van de Dark Ages op game-developers. Dit vanwege de release van Crusader Kings III. Ook Project Cars 3 wordt door ons aan de tand gevoeld. Krijgen we er weer een lekkere race game bij? Dit en veel meer ga je de komende week op jouw favoriete game platform zien. Fijne week en zoals altijd: stay safe!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch