Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met Warzone, Warme Babbels en Toto’s Africa

10/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Houden we het allemaal nog een beetje uit dezer dagen? Man, man. We houden van de zomer, en we houden van de zon. Maar dit soort temperaturen zijn niet lekker als je moet werken. Zeker niet in een warm kantoor, huiskamer of studio.  Maar fuck, 365 dagen jaar content is 365 dagen per jaar content en dus hebben we weer even, wat meer relaxed, gas gegeven. Met bijvoorbeeld een nieuws reeks interviews voor de Zomerweken, genaamd ‘Warme Babbels‘ en natuurlijk ‘The making of the videoclip of Africa’. En als je de Roadtrip hebt gecheckt en je weet dat Daan hier wederom voor verantwoordelijk is, dan snap je ook dat je aanstaand weekend iets lekker gaat krijgen. Plus Boris is blij met Warzone…

Door welke games zijn de presentatoren in hun jeugd beinvloed?

Wat is in hemelsnaam ‘Warme Babbels’? Nou ik eerste plaats een nogal eh, aparte naam. En de naam is er voor een serie van interviews waarin een Gamekings presentator een andere presentator interviewt ( a la de Eindejaarsinterviews). Insteek, een ietwat afgekeken van VPRO’s Zomergasten, een verhaal met beeldfragmenten over de games die presentatoren vanaf jeugd af aan beïnvloed hebben. Deze week de eerste editie, en die is met Skate, geïnterviewd door JJ. Waar is Skate mee opgegroeid en welke games gaven het gevoel dat games meer waren dan een spelletje?

Wat brengt het vijfde seizoen van Warzone?

En er is meer. Boris en Daan gaan kijken naar het vijfde seizoen van Warzone. Wat breng dit nieuwe seizoen allemaal voor nieuws? We gaan natuurlijk weer twee presentatoren naar een onbewoond eiland sturen waar ze maar drie games naar toe mee mogen nemen. We kijken naar Marvel’s Avengers en Daan doet iets moois met Red Dead Online. En er staat een verse aflevering met documentaires voor je klaar. Zo kom je de hitte hopelijk goed door.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch