Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met The Wall Live, grote E3 discussie & PS5 vs Xbox Series X

27/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten in een tussenweek. De week tussen de GKE3-periode en de Zomerweken die de maand van augustus hopelijk tot een aangename gaan maken voor de kijkers. Wat we in de Zomerweken gaan doen, vertellen we volgende week. Eerst geeft JJ de uitleg over de content die de redactie deze week gaat brengen. En het belooft een spannende week te worden met The Wall Live, de grote E3-discussie en natuurlijk ons oordeel over de strijd tussen Sony (PS5) en Microsoft (Xbox Series X) als het gaat om de harten van de gamers.

Geen GKE3 zonder The Wall…

The Wall is elk jaar weer een groot feest onder de redactie-leden en community. Niks leukers dan de games voor het komende jaar ranken op basis van de eigen smaak. En daarna natuurlijk eindeloos kissebissen of game X hoger dan wel lager hoort te staan. Een GKE3 is niks zonder The Wall en dus doen JJ en Skate hem gewoon weer. Maar wel live, op het Twitch-kanaal van Gamekings. Waarna het item ook gewoon op de site te zien zal zijn. De live-aanpak zorgt er voor dat jullie meteen kunnen meedenken waar games geplaatst dienen te worden. En eventuele games die de twee over het hoofd hebben gezien, kunnen on the spot toegevoegd worden. Woensdag vanaf 16:00 is het daarom feest!

Wie scoorde beter de afgelopen periode: PlayStation of Xbox?

Jullie hebben ook de afsluitende discussies over ‘de E3 van 2020’ en de strijd tussen Microsoft en Sony nog van ons te goed. Dat gaan op zeker pittige discussies worden. Waar dan in de comments weet vermoed over gesproken wordt. Exact zoals het hoort. Verder is er een review van Fairy Tales, bekijken we de demo’s van de Summer Demo Fest van Xbox en heeft JJ een research item gemaakt over een land waar wel op een hele bijzondere manier games gespeeld worden. Een mooie tussenweek dus die hopelijk gaat aanvoelen als een normale ijzersterke week.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch