Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met The Medium, Mass Effect en Oculus 2

01/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hopelijk is niemand vandaag op zijn ass gevallen door de gladheid want het was spekkie vanochtend op de wegen. De redactie had de nodige moeite om bij het kantoor te komen voor de opnames. Maar als ware poolreizigers hebben ze het gehaald. Want de show must go on. En dus staat er een volle agenda met content op je te wachten. Met onder andere een review van The Medium en een preview van Mass Effect Legendary Edition. JJ vertelt je in deze video wat er nog meer op de planning staat.

Gaat Mass Effect nieuwe zieltjes winnen?

Het afgelopen weekend heeft JJ laten zien dat The Medium zeker potentie bezat om een toffe en spannende game te worden. Koos en Daan hebben de game uitgespeeld en vertellen je of deze belofte ook waar gemaakt wordt. Hebben bezitters van de Xbox Series X of S hun eerste echt fijne console-exclusive te pakken? Of viel het uiteindelijk toch tegen? Dan de Mass Effect-serie. Een favoriet bij een groot deel van de redactie. Een serie die zo trekt dat Koos en Daan de Mass Effect Legendary Edition willen aangrijpen om de serie voor het eerst te gaan spelen. Koos en Jelle (ME-veteraan) mochten een preview sessie bijwonen en vertellen je in een preview wat ze van de game vinden. Is het een licht opgepoetste versie. Of heeft EA de losse delen echt beter gemaakt en mooi op elkaar laten aansluiten?

Kan de Oculus 2 ons bekoren?

VR is nog steeds niet echt doorgebroken bij gamers. Daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Maar weinigen kopen het. Reden ja vooral weinig echt belangrijke games die je niet mag missen en de prijs. Een headset kost nogal wat. En als je er dan weinig baanbrekends op kunt spelen, tja… Dit wil echter niet zeggen dat we de vooruitgang niet in de gaten houden. Koos heeft de Oculus 2 thuis en ging letterlijk en figuurlijk kijken of er al wat ten goede veranderde aan VR.

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch