Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met reviews PS5, Xbox Series X & Miles Morales

02/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een nieuwe week (dat je het weet) en dat betekent een hele week bomvol met gloednieuwe content! En jongens, het moment is bijna zover! Volgende week ligt de Xbox Series X in de winkel, en een week daarop de PS5! Dat betekent dus dat wij deze week volop uitpakken met Next-Gen content! Maar omdat wij weten dat niet iedereen een Next-Gen console op dag 1 in huis heeft staan, hebben wij natuurlijk ook genoeg content voor onze current-gen gamers. Zo staan reviews klaar voor Little Hope en Pikmin 3, hebben we vier livestreams gepland en nemen we een kijkje naar de games van November!

Een week vol met Next-Gen content

Zoals jullie wel weten hebben wij de afgelopen week de Next-Gen consoles in ontvangst mogen nemen. En dat is leuk en aardig voor ons, maar jullie hebben er geen reet aan. Dat gaat nu veranderen. We mogen er eindelijk volle bak content mee gaan maken. Zo hebben wij zowel een premium als een non-premium review voor zowel de Xbox Series X en PS5 voor jullie klaar staan. En daar blijft het niet bij. Zo komen er ook 2 Let’s Plays aan (Een voor de Xbox Series X en een voor de PlayStation 5.) en een review van Spider-Man Miles Morales. Maar als jullie dachten dat het daarbij zou blijven dan hebben jullie het goed mis! Zo gaan Skate en JJ op donderdag samen streamen op de Xbox Series X. Kortom: Een week bomvol Next-Gen content! I’s Next Gen November.

Genoeg content voor de premium bazen

Zoals iedere week leveren wij veel content voor onze trouwe Premium Bazen. Zo hebben wij, zoals boven al benoemd, premium reviews klaar staan voor de Xbox Series X en de PlayStation 5, maar daar blijft het qua premium content niet bij! Zo hebben wij ook een premium review klaar staan voor Spidey’s favoriete sidekick: Miles Morales! Buiten de reviews om komt er natuurlijk ook nog veel ander content jullie kant op. Zoals een nieuwe Peepshow en een nieuwe Filmkings!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch