Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met Persona 5 Strikers & discussie console launches

15/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een week na al het drama rondom het weer kunnen we eindelijk zeggen dat alles terug is naar normaal. We kunnen eindelijk normaal met het OV reizen. En hoe vieren we dat? Met een toffe week vol content natuurlijk! Hoewel Jelle vorige week een zeer geslaagde poging deed om JJ van de ‘Deze Week’ troon af te stoten, is het tijd voor de oude baas om terug te keren. En wat neemt hij met zich mee? Misschien een review van Persona 5 Strikers? Misschien een blik terug op de ‘mislukte’ console launch? 100% zeker heeft hij een overzicht van wat er deze week op gamekings.tv gaat verschijnen.

Is de console launch mislukt?

Zowel de PS5 en de Xbox Series X liggen beide officieel al een poosje in de winkels. Maar de kans dat je eigenaar bent van een van deze consoles is nog steeds behoorlijk klein. Betekent dit, gemixt met het feit dat er nog niet veel next-gen games zijn uitgekomen, dat de consoles een gefaalde launch hebben gehad? Daar gaan wij deze week een discussie over opzetten. Is het momenteel nog wel nodig om een PS5 of Xbox Series X te kopen? Of heb je voorlopig nog genoeg aan de huidige consoles of de PC?

Een lekker aantal reviews

Natuurlijk draait bij voornamelijk om het woordje game in Gamekings. En dat gaan we laten merken ook. Zo zal dit een toffe week worden voor de Persona fans onder ons. Zo gaan we namelijk de game reviewen, en kunnen jullie naar onze game skills kijken in de Persona 5 Strikers Let’s Play. Ook gaat Boris het hebben over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury en praten Skate en Daan over Little Nightmares 2. Kortom, het belooft een prima game week te worden op www.gamekings.tv. Wil jij weten wat er nog meer jouw kant op komt deze week? Je weet dan wat je moet doen. Klik, Klik, Klik.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch