Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Narita Boy, Outriders en Trailer Trash

05/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dames en heren, het is Pasen. En stevig ook. Dat betekent dat jullie tijdens een lekker paasontbijt kunnen genieten van een nieuwe Deze Week bij Gamekings. In dit item gaat JJ met jullie de week doornemen. En zoals altijd menen wij dat er een aantal fraaie items voor je tussen zit. Zo gaan we Outriders reviewen, komt er een Trailer Trash (met Steven) en staat er nog veel meer in de planning..Maar om er precies achter te komen welke items langs gaan komen, je weet het, daarvoor moet je op de Play button drukken.

We hebben buzzers!

Sinds maart hebben wij een vernieuwd Premium Bazen schema. Daarin wisselen we om de week af tussen Warme Babbels en Trailer Trash. Deze week is het de beurt aan Trailer Trash. En deze editie van Trailer Trash is best speciaal. Zo hebben wij namelijk na maanden gezegd te hebben dat we buzzers zouden regelen, ook eindelijk buzzers! Met dank aan de community. Ook nemen we voor de Premium Bazen een kijkje naar de Kingdom Hearts franchise in onze Kingdom Hearts retrospective. En we gaan we de meest bizarre situaties in de gaming industrie bespreken in een gloednieuwe editie van de Peepshow.

Wat komt er nog meer?

We hebben ook genoeg in petto voor onze non-Premium leden. Zo komen wij met twee edities van het GK Journaal, nemen we een kijkje naar de games van april en checken we Outriders en we zetten een let’s play online. Maar daar blijft het niet bij. We streamen Brievenmaandag, EvdWL en onze surprise stream op vrijdag. Ook gaan JJ en Steven kijken naar Narita Boy, waar Steven in de meest recente Warme Babbels zijn enthousiasme voor uitte. Ook gaan we zoals elke week onze innerlijke nerd naar buiten halen in een gloednieuwe editie van Nerd Culture. Kortom, de week zit lekker vol.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch