Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Monster Hunter Rise en Warme Babbels

29/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar dagen na de reboot van de Gamekings tv show gaan we gewoon door met het dagelijks leveren van toffe content. Oftewel, er staan weer een aantal leuke video’s klaar rondom alles wat er gebeurd in de game-industrie. Zo hebben wij deze week een extra focus op een paar specifieke games zoals bijvoorbeeld Monster Hunter Rise. Maar om erachter te komen wat er precies jullie richting op komt, moet je even Deze Week bij Gamekings checken. Daarin  vertelt JJ je er alles over. Dus click op die Play button.

Lekker veel games

Het is tot nu toe een redelijk stilletjes jaar geweest wat betreft gaming. Gelukkig kunnen wij zeggen dat we deze week zoals altijd een paar toffe gaming video’s jullie kant op brengen. Zo is deze week Monster Hunter Rise uitgekomen, en gaan wij die natuurlijk reviewen. Dit doen we niet alleen in een korte versie, maar ook in een lange Premium discussie. Ook nemen we een kijkje naar de nieuwe DLC rond Destiny en gaan JJ en Daan aan de slag met Balan Wonderworld, in een soort van deel twee van onze Let’s Play van de game. Ook gaan we aankomende vrijdag streamen. Dit doen we met een van de grotere gaming hypes van het moment, maar wat we precies gaan doen gaat JJ natuurlijk niet helemaal spoilen.

Maar wat komt er nog meer?

En er zijn nog meer video’s. Zo komen wij natuurlijk met twee GK Journaals, gaan we nerd shit bespreken in Nerd Culture en streamen we zoals altijd Brievenmaandag, EvdWL en de surprise stream. Ook hebben we voor onze Premium bazen wat extra content klaar staan. Zo komt er een nieuwe editie van !@#$%, gaan we happy doen in Warme Babbels, doet JJ wat onderzoek voor een Research item en er komt een Premium review van Monster Hunter Rise.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch