Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met Marvel’s Avengers en Tony Hawk

07/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je knippert even met je ogen en er staat een nieuwe week voor de deur. Vraag is dan meteen: wat kunnen we allemaal verwachten op Gamekings.tv. Nou, JJ gaat je dat allemaal, zoals elke week, achter zijn mooie kamerplant vertellen. En het motto van deze week is ‘Reviews, reviews en nog eens reviews’. Van Marvel’s Avengers tot Tony Hawk Pro Skater 1 & 2 tot NBA2K21 en WRX9. We hebben ze allemaal. Sommige kort andere gezegend met een lekker uitgebreide Premium discussie.

Hoe zijn Marvel’s Avengers en Tony Hawk Pro Skater 1 & 2?

Maar we hebben nog een stapje extra gezet om je te verwennen de komende dagen. We hebben ook speciale duo’s op de reviews gezet. Zo zijn de twee super hero lovers  Jelle en Koos met Marvel’s Avengers aan de gang gegaan terwijl skater Pascal een kleine comeback maakt en aanschoof bij de review van Tony Hawk Pro Skater 1 & 2. Daarnaast heeft JJ zich natuurlijk het hele weekend stuiterend gestort op NBA2K21 en pakken JJ en Koos samen het negende deel van de rallygame WRX aan. Reviews, reviews en nog eens reviews dus. Het is zomer, maar het najaar is feitelijk al begonnen. Maar er is natuurlijk meer te vinden op de site.

Reviews, reviews en nog eens reviews

Wat dacht je van een item over de meest nasty rip-offs op de markt. Trailer Trash style. Want we zien natuurlijk vooral de mooie, eerlijke en unieke games op Gamekings.tv. Maar er wordt ook geregeld schaamteloos geript in de industrie. We nemen er is en groot aantal door en laten de schande op hem neerdalen. Tel daarbij op de Peepshow, Filmkings, een nieuw research item van JJ, een preview van Ubisoft’s Immortal en een item over draadloze setups en je weet dat er een fijne week op je te wachten staat.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch