Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Mario Kart & console design

19/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Staat een lekker weekje voor de deur. Wetende dat het vanaf nu nog een maand is totdat de nieuwe console én Cyberpunk 2077 uit zullen komen. Dat komt dus griezelig dichtbij. Tot die tijd is er echter meer dan genoeg leuks om het wachten te verzachten. Zo gaan we met Mario Kart Circuit aan de slag. Yep, we laten het kleine kind in ons los. Zonder enig probleem. En hard ook. Dan zijn er reviews van onder andere Age of Empires 3: Definitive Edition. En de film en doculiefhebbers komen geheel aan hun trekken met een Filmkings én een Docukings in een en dezelfde week. Lekker toch. We moeten met zijn alleen toch veel thuis zitten.

Blast Galaxy als circuit!

Mario Kart Circuit gaat echt een typische Gamekings video worden. We gaan voor de volle bak plezier en bouwen beneden bij Blast Galaxy een compleet circuit op. Waar Koos en Boris vervolgens tegen elkaar gaan racen. Mario versus Luigi. May the best win. Een ander buitengewoon interessant onderwerp is het design van consoles. Wat zegt de vorm over de gedachtes die een producten over zijn consoles heeft. Waarom is de PS5 zo groot en de Xbox Series X behoorlijk compact? Waarom maakte Nintendo een kubus van de GameCube en waarom zijn zo veel consoles zwart van kleur. We nodigden een product designer uit en vroegen dit aan hem.

Controllers smijten met JJ

Verder zijn er de vaste items zoals de Peepshow en het GK Journaal, gaan we aan de slag met twee Ultrawide monitoren van LG en doet JJ eens een keer een Let’s Play van een fighting game. Dat kan niet anders dan redelijk wat rage opleveren en dus veel kijkplezier. En je weet het, naast alle video’s hebben we ook vier live streams om het programma staan. Met Goeie Vrijdag als de uitsmijter van de week. Have a nice week.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch