Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met full on Fruitblik content

11/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jongens, we hebben de eerste week van 2021 overleeft. En laten we op z’n zachts zeggen, dat was een merkwaardig weekje. En zoals we van 2020 en de eerste paar dagen van 2021 gewend zijn, zal er ook deze week vast wel iets gebeuren. Wat zal het zijn? Trump die afgezet wordt? Een Derde Wereldoorlog? Een alien invasie? Zoveel vragen, en geen enkel duidelijk antwoord. Iets dat wij wel kunnen garanderen is dat het gewoon weer een toffe week gaat worden. Want we gaan zoals bij elk begin van een nieuw jaar voorspellingen doen. Plus terugkijken of onze voorspellingen van vorig jaar enig hout sneden.

Tijd om vooruit te blikken

Een nieuw jaar betekent nieuwe verwachtingen. En ook wij hebben verwachtingen, en natuurlijk vermoedens. Vandaar dat we deze week lekker in onze glazen bol gaan kijken. Deze week gaan we voorspellingen voor het nieuwe jaar maken. Welke games denken wij dat er bekend gemaakt gaan worden? Gaan de evenementen dit jaar wel door? En wordt het ├╝berhaupt een goed jaar voor gaming? De Gamekings redactieleden hebben hun vermoedens, en deze week zullen jullie achter onze voorspellingen komen.

Vooruit kijken betekent ook terug kijken

Maar wanneer we vooruit kijken, kijken we ook terug. Want we hebben vorig jaar ook onze voorspellingen voor 2020 bekend gemaakt. En nu we in het nieuwe jaar zitten, is het zoals elk jaar tijd om te kijken hoeveel van onze voorspellingen juist waren. Jullie kunnen deze week een terugblik item over de 2020 polls verwachten, en komt er deze week een terugblik item over onze 2020 voorspellingen. Kortom, deze week draait om het terug- en vooruitblikken. Maar natuurlijk laten we het daar niet bij. Er komen natuurlijk ook andere items. Zo is er een nieuwe Peepshow, komt er een nieuwe Filmkings jullie kant op, keert PC Master Race terug en gaat JJ Puyo Puyo Tetris 2 spelen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch