Menu Premium
Loading...

Uitslagen polls Fruitblik week deel 2: de 40 stellingen van 2020

26/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de tweede dag van de Fruitblik week uitslagen. Vorige week stond natuurlijk volledig in het teken van vooruitblikken. De fruitblik- en speculaas week leverde flink wat content op, maar ook de uitslagen van de polls zijn interessant om door te nemen. En dat is dan ook precies wat er in twee items gedaan gaat worden. Want de mening van de community verdient ook aandacht. In dit tweede deel gaan JJ, Jelle en Emiel praten over de uitslagen van de polls die gaan over de 40 stellingen die vorige week ingevuld konden worden. En ook hier zitten wat opvallende uitslagen tussen.

GTA 6 gaat dit jaar aangekondigd worden

En we kunnen nu alvast verklappen: 43% denkt van niet en 57% geloof wel dat er in 2020 een GTA 6 aankondiging gaat komen. GTA 5 wordt nog steeds door veel mensen actief gespeeld en er lijkt dan ook niet per se een reden te zijn om GTA 6 nu al aan te kondigen. Maar: aankondigen betekent natuurlijk niet dat er ook al beelden en/of een release datum moet zijn. Het zou ook kunnen gaan om een logo of een sneak peak/teaser. Hoe dan ook: GTA 6 komt dichter en dichterbij. De vraag is echter of we er dit jaar al iets over gaan horen.

Ghost of Tsushima wordt vetter dan Nioh 2

Ruim 74% van de community denk dat Ghost of Tsushima de betete en vettere game gaat worden. 26% van de community gelooft wel dat Nioh 2 hogere ogen zal gaan gooien. En deze mening is al wel ergens op gebaseerd.¬†Er is van beide games namelijk al flink wat beeld te vinden. Zowel trailers als gameplay beelden. Ergens in Q2 of Q3 van 2020 gaat Ghost of Tshushima op de markt verschijnen. Met Nioh 2 kun je al vanaf vrijdag 13 maart 2020 aan de slag. Laten we hopen dat deze release datum geen voorbode is voor het resultaat…

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch