Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met content Roadmap 2021 en ‘verhalende games’

22/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een heerlijk zonnige zondag komt de Gamekings redactie bijeen om een best wel speciale Gamekings week naar jullie te brengen. Waarom deze week dan zo speciaal is? Dat gaan we natuurlijk niet helemaal in de tekst neertikken, maar teasen doen we hier al wel. Want we gaan de roadmap voor de content van 2021 op Gamekings uit de doeken doen. Voor Premium, maar ook voor de open items en wat we op Twitch gaan doen.

Nieuwe, verse content voor Gamekings Premium

Als zeventien jaar lang maken we wekelijks verse content voor de site. Sinds een paar jaar doen we dat ook op Twitch en natuurlijk voor de Premium Bazen. En altijd zijn we op alle platformen op zoek naar vernieuwing en verbetering. Zodat jullie kunnen blijven genieten en regelmatig prettig verrast worden. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om wat nieuwe dingen te verzinnen. Dingen die een bezoek aan de website of Twitch nog leuker gaan maken. Aanstaande dinsdag gaat JJ uit de doeken doen wat er uit al die brainstorm sessies naar voren gekomen is.

Een week draaiende om verhalen

Maar we hebben natuurlijk ook gewoon content. Zo nemen we een speciaal kijkje naar een aantal verhalende games. Op de redactie huizen namelijk veel verhaal liefhebbers. En in een tijd dat service games en competitieve spellen veel airtime steeds vaker de heilige graal voor publishers lijken, leek het ons leuk te checken wat de favoriete verhalende games van de verschillende presentatoren waren. Verder gaan JJ en Jelle een kijkje nemen naar de gekste, leukste, grappigste en droevigste documentaires van dit moment. In een gloednieuwe editie van Docukings natuurlijk. Is Daan opnieuw in de wereld van Red Dead Online gedoken om een paar van de nieuwe solo missies te bekijken. En gaan we ook weer waarschijnlijk vaak op ins bek in een Roller Champions Let’s Play en een Persona 5 Strikers livestream. Dus, geheel zoals jullie van ons gewend zijn, krijgen jullie een toffe Gamekings week voorgeschoteld. Inclusief een blik op de toekomst van Gamekings Premium.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch