Menu Premium
Loading...

Persona 5 Strikers Review – Kopen, budgetbak of slopen?

17/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ besloot open te staan voor een genre dat hij normaal niet gauw met beide handen beet pakt: de JRPG. Reden: je kan review van een game laten doen door twee fans of door één fan en iemand die het een keer wil uitproberen. Dan sla je twee vliegen in één klap. De fans kunnen vertrouwen op het oordeel van de kenner en de mensen die het spel wel eens willen uitproberen kunnen kijken of een rookie als JJ het bevalt.. Persona 5 Strikers is een JRPG en de game is vanaf 23 februari, 2020 verkrijgbaar. Het is speelbaar op de Nintendo Switch en de Playstation 4. JJ heeft aardig wat tijd in de game gestoken op de Nintendo Switch en nodigt Skate, die de titel zo’n beetje uitgewoond heeft, uit voor de review. Kom dus lekker een kijkje nemen naar de Persona 5 Strikers Review. het zal je verbazen…

Een spinoff én vervolg

Maar wat is er nou precies opvallend aan Persona 5 Strikers? Laten we eerst kijken naar op wat voor manier Persona 5 Strikers verschilt van Persona 5 zelf. De game maakt namelijk gameplaywise  nog al een draai. Het hele combat systeem is aangepast van turn-based naar real time action. Dit betekent dat jij niet om de beurt een aanval hoeft uit te voeren, maar dat je gewoon kan doen en laten wat jij wil. In die zin is Persona 5 Strikers zowel als een spinoff als een vervolg.

De westerse markt

Niet iedereen is even bekend met de Persona franchise. Dat is niet zo gek omdat de franchise hier pas vanaf deel 4 en wie weet wel pas vanaf deel 5 echt een impact heeft weten te maken. Wat is nu exact de reden dat de serie nu in ene wel een flinke rol speelt in de Westerse markt? Komt het door de grafische stijl? Komt het door de vele gameplay afwisselingen binnen de franchise? Of beginnen Japanse games eindelijk de waardering te krijgen die zij misschien wel verdienen? Een ding weten wij zeker, en dat is dat wij een gigantische Persona fan op de redactie hebben plus een totale Persona noob. In de Persona 5 Strikers Review kun je zien hoe zij de game ervaren hebben. Hadden ze evenveel plezier? Kwam de n00b er wel doorheen en was de game door de aanpassingen te simpel voor de hardcore fan?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch