Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met F1 2020, Peepshow en preview game X

06/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De werkweek is begonnen. Maandag is de dag. En dat betekent dat JJ een nieuwe editie van Deze Week bij Gamekings opnemen mag. De eerste regels van deze week zijn in ieder geval pure poëzie. JJ gaat je, als je tenminste op die Play button clickt, vertellen wat je allemaal voor content van ons verwachten kan. En er zitten zoals altijd een aantal interessante dingen bij. Review F1 2020 anyone? En o ja, de spoiler review van The Last of Us 2 staat voor volgende week gepland. Kun je dat alvast in je agenda gaan zetten.

Review F1 2020 en we mogen aan de slag met ‘Game X’

Je hebt het mogelijk al in de kop bij deze tekst zien staan: ‘Game X’. Gaan we bij Gamekings opeens een potje interessant lopen doen? Nou ja, niet echt. We mogen deze week gewoon een game spelen, maar vanwege een embargo pas in het weekend vertellen welke game dat is. Behind closed door anno 2020 zeg maar. We hebben er wel zin in. Dat mogen we dan weer wel zeggen. F1 2020 mochten we gelukkig gewoon checken. Strak gepland in het weekend dat de echte bolides in Oostenrijk de eerst race van dit gemankeerde seizoen afwerkten. Hopelijk doet de auto van Max het iets langer in de review versie…

PC-fans komen aan hun trekken in de PC Master Race talkshow

Maar er is meer. Een dikke Peepshow bijvoorbeeld. De editie van vorige week is het best bekeken Premium item ooit. Zou het deze keer weer vuurwerk worden? De E3 Journaals komen er ook aan en er is een research item van de hand van JJ. Koos verzorgt de maandelijkse talkshow voor PC geeks. PC Master Race. Tot slot, zondag is het tijd voor het online pers-event van Ubisoft. Welke verrassingen staan ons daar te wachten? Kijk de livestream met ons mee. Hij begint om 20.30 uur.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch