Menu Premium
Loading...

F1 2020 Let’s Play: “Na 35 jaar terug op Circuit Zandvoort”

06/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan weer racen! We hebben er lang op moeten wachten door de hele toestand in deze wereld maar Formule 1 gaat dit weekend dan toch eindelijk van start. Om dat te vieren vonden wij dat een F1 2020 Let’s Play absoluut niet mocht ontbreken bij Gamekings.

Het is uiteraard niet zomaar een circuit waar we op gaan racen, we richten ons op Neerlands trots: Circuit Zandvoort. Na 35 jaar afwezigheid zou er dit jaar eindelijk weer geracet gaan worden in Nederland, maar helaas werd er roet in het eten gegooid. We moeten dan ook minimaal nog een jaartje wachten voordat het feest echt mag gaan losbarsten.

Pierre Gasly in de Alpha Tauri is onze man

Die beperkingen gelden natuurlijk niet in het digitale raceleven en mogen we hier al wel vast aan de slag op Zandvoort. F1 2020 brengt een aantal compleet nieuwe liveries met zich mee en dat is dan ook de reden dat we dit keer voor de Alpha Tauri van Pierre Gasly kiezen. Het team dat vorig jaar nog bekend stond als Torro Rosso is nu omgedoopt in Alpha Tauri met een compleet vernieuwde look.

Lastig in te halen op Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort zelf is een lastig, smal en technisch circuit. Het is op bepaalde manieren dan ook goed te vergelijken met Monaco. Vooral omdat inhalen hier erg lastig kan zijn, de grootste kansen liggen toch wel bij bocht 1 wat dat betreft; de Tarzanbocht. Een ander in het oog springend element van dit circuit zijn natuurlijk de bankings bij bocht 4 en vlak voor start/finish (de Arie Luyendyk Bocht). Gegarandeerd spektakel.

Racen met Gasly betekent echter wel dat het toch een inhaalrace moet gaan worden. De Fransoos moet vanaf P16 starten en dat zal een flinke uitdaging worden. Gaat dat lukken? Je ziet het in de F1 2020 Let’s Play!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch