Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met de allereerste week van 2021

04/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gelukkig 2021!!! We hebben het helse jaar, beter bekend als 2020, overleeft. En nu we dit hebben overleeft, kan 2021 alleen maar een beter jaar gaan worden. Toch… Ook bij Gamekings ziet de toekomst er mooi uit. We voelen ons fris, we voelen ons fruitig, we voelen ons sterk, en ook belangrijk… we zijn klaar voor een nieuw tof gaming jaar. Laat maar komen die games. En hoe luidden wij 2021 in? Dat laat JJ jullie weten in de eerste editie van Deze Week bij Gamekings van 2021.

Eventjes wat rust

De december weken waren voor de Gamekings redactie behoorlijk druk. Niet alleen hebben wij de Eindejaarsinterviews gehouden, de Kerstverhalen verteld en 11 uur lang gestreamd met de Fuck 2020 stream. Ook hebben hosten wij een fiks FIFA toernooi voor de gemeente van Hilversum, genaamd Copa G&V. Dat gekoppeld aan het feit dat de game-industrie nog eventjes op gang moet komen, zorgt ervoor dat Januari een redelijk rustige game-maand wordt. Want spoiler alert, pas in februari gaan zij echt knallen. Maar dat betekent niet dat we dan zelf niks gaan doen. No way. Wij verzinnen altijd wel wat…

Ff vooruitblikken

Deze eerste weken van januari staat bekend om het vooruitblikken op, of hoe JJ het zegt ‘ het fruitblikken’, 2021. Vooruitblikken op het jaar zelf, vooruitblikken op games en nog veel meer. Daarbuitenom komen wij deze week natuurlijk met een nieuwe Peepshow, kijken we naar de huidige staat van Google Stadia en checken we de games van deze maand. Ook gaan wij de mooiste game van 2020 bekijken (volgens JJ). Mensen die de 2020-stream hebben bekeken weten wel welke game we bedoelen. Kortom, ook al wordt januari een kleine rustperiode voor de industrie en staan er nog weinig vette releases op stapel, alsnog gaan we knallend het nieuwe jaar in. JJ legt je in dit item uit hoe hij we dit gaan doen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch