Menu Premium

2020 eindejaarsinterview Boris: ‘Gelukkig dat we Warzone nog hebben…’

31/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. En voor iedereen wie goed heeft opgelet, we zijn aangekomen bij het allerlaatste eindejaarsinterview van 2020. We begonnen met Skate, en eindigen met de grote baas: Boris. We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. Privé en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. En dit eindejaarsinterview draait om de grote baas: Boris.

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Boris over Bitcoin en Gaming

Naast Gamekings heeft Boris de afgelopen jaar hard gewerkt aan De Bitcoin Show, een podcast over ons monetaire systeem. In dit gesprek legt Boris uit waarom hij zo’n probleem heeft met de manier waarop de overheid probeert om complexe problemen te micro-managen. Dat kan misschien wel in videogames maar werkt in de praktijk zelden tot nooit. Of het nou Corona is of onze economie. De overheid maakt er een puinhoop van en sloopte afgelopen jaar in het voorbij gaan ook nog even onze persoonlijke vrijheid. Dat en meer in het Eindejaarsinterview 2020 van Boris!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch