Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Baldur’s Gate, FIFA 21 & Goeie Vrijdag

12/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week is begonnen en we staan te trappelen om jullie een berg verse content te bezorgen. Een week met hopelijk vier livestreams als naast Brievenmaandag, Ultrawide Woensdag en Einde van de Week Vrijdag Live ook Goeie Vrijdag via ons Twitch kanaal te zien gaat zijn. Een livestream vanuit een man cave die we samen met de community gaan opbouwen. Verder een flink aantal reviews van beste grote games, de gebruikelijke rubrieken en een aantal speciale items voor de Premium Bazen. Kortom, een lekker week staat voor je klaar.

Drukke week voor reviews

Reviews dus. Bijvoorbeeld van een van de beste verkopende games op Steam de afgelopen week. Terwijl het spel nog in Early Access is ook. Het gaat natuurlijk over de game Baldur’s Gate 3. Gemaakt door onze zuiderburen van Larian Studio’s. Daan, Jelle en Koos zijn we het hele weekend mee bezig geweest en vertellen jullie wat ze van deze diepe, diepe, hele diepe RPG vonden. In een gewone en een Premium Review. Ook gaan JJ en Koos een oordeel vellen over FIFA 21. En dat gaat een stevige worden. Een andere game die gecheckt wordt deze week is Genshin Impact. Jelle en Koos gaan in een Let’s Play bekijken wat nu het ding is met deze game die vooral in Azië met miljoenen tegelijk over de met name virtuele toonbank vliegt. Trekken we die game hier in het Westen. En zo ja, welke doelgroep dan?

Een unieke duo

Vaste rubrieken zoals de Peepshow en Filmkings zijn natuurlijk ook van de partij, waarbij de laatste een uniek duo als presentatoren gaat krijgen. Skate en JJ gaan het hebben over Dirt5. Een rally game die hier op de redactie redelijk wat fans heeft. De twee kijken wat ze van het nieuwe deel kunnen verwachten. Kortom, we hebben veel content voor je klaar staan de komende zeven dagen. Have fun.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch