Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met 3 Cyberpunk 2077-items & Rainbow Six

18/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is de tweede week van de zogenaamde Triple Treat Weken. Je weet wel ‘drie weken, drie Triple A-games, drie items. Deze week is dé Game van 2020 aan de beurt: Cyberpunk 2077. Als het Coronavirus geen roet in het eten gooit dan is Cyberpunk 2077 in september te spelen. En iedereen, maar ook echt iedereen op de redactie kijkt er naar uit. En dat komt zelden voor.  Logisch dus dat we daar in deze zomerse week mee uitpakken. Onder andere met een een item waarin Jelle, Koos en Daan terugblikken op die mooie dag in juni 2018 toen hung gaming-leven veranderde.

Het 30 fps verhaal, wat is dat nou toch?

Skate komt ook langs met een preview van wat nieuwe aanpassingen in een van zich het best ontwikkelende games van Ubisoft, Rainbow Six Siege. Ook is er een discussie over de frames per seconde materie. Ubisoft maakte deze week bekend dat Assassin’s Creed Valhalla op ‘slechts’ 30 frames per seconde zou gaan draaien op de Xbox Series X. Een machine die zo sterk is dat het makkelijk 530 kilo kan squatten. Hoe kan dit in hemelsnaam? En hoe erg is dit? Koos, Skate en JJ gaan de discussie aan.

Het gamekings E3 feestje gaat altijd door

We hebben reviews van Saints Row III remastered en Elder Scrolls Blade. Plus een bezoek aan de nieuwe dierentuin van Daan. Want zijn oude in Planet Zoo was failliet. En nu attractieparken weer open mogen, kan hij weer geld gaan verdienen met zijn makaken en flamingo’s.  Als toetje hebben we ergens op het einde van de week ook een korte sneak peek in hoe de E3 er op Gamekings.tv gaat uitzien. En je mag gaan raden. Ga je gang. Maar je raadt het toch niet. Want we hebben echt wat toffe shit in petto. Het is allemaal leuk en aardig dat Corona, maar ze pakken ons jaarlijkse feestje niet af. Als er geen E3 is, dan maken we er zelf wel een!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch