Menu Premium

Voortgang Rainbow Six Siege kan in gevaar komen door Corona

Jan Johan Beldrok 19/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet alleen de gewone man en vrouw zitten thuis, ook developers worden steeds meer ‘gedwongen’ vanuit hun huis te werken. Bungie, EA, Rockstar en CD Project Red zijn voorbeelden van bedrijven die hun medewerkers hebben opgedragen om thuis verder te werken. CD Projekt Red meldde zelfs dat de verschuiving naar werken vanuit huis de release van Cyberpunk 2077 niet mag vertragen.

Thuis werken kan development Rainbow Six Siege vertragen

De vraag is echter of dat streven realistisch is. Ook Ubisoft is een publisher die haar studio’s overal ter wereld ‘sluit’ vanwege het virus. En alhoewel ze aangeven dat thuis werken prima mogelijk is, waarschuwen ze in een interview met PC Gamer ook voor teveel optimisme. Volgens hen kan het werken op afstand heel goed een impact hebben op de onmiddellijke toekomst van Rainbow Six Siege. “While the day-to-day play experience will remain unchanged on Rainbow Six Siege, we foresee that smaller patches will be cut in the short term. This will not impact upcoming content that is ready for release in the current update. However, we are assessing the impact on future planned content releases and we will keep the community up to date on any shifts in timelines that might occur.”

Schep als developer geen valse verwachtingen en communiceer open en eerlijk

Wij denken dat, alhoewel gamers teleurgesteld zijn als games worden uitgesteld, niemand boos wordt zolang er maar eerlijk gecommuniceerd wordt. Van onrealistische verwachtingen worden niemand blij. Nu al beloven dat Cyberpunk 2077 zeker in september uitkomt, is bloedlink. Doe je best, haal alles uit de kast, maar geef ook tijdig aan dat je het niet gaat halen. Iedere gamer snapt dat met de huidige omstandigheden. we hebben allemaal hetzelfde probleem. En iedereen die het niet snapt, is een ongevoelige lul en verdient het om vooral niet gehoord te worden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch