Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Bakken Premium, Just Cause 4 en Resident Evil 2

03/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn aangekomen in de o zo fijne decembermaand. De maand waarin mensen elkaar gezellig opzoeken rond de open haard en kerstboom. Waarin mensen elkaar de meest prachtige gedichten sturen en de mooiste surprises maken om de ander te plezieren. De maand waarin familievetes worden uitgesproken en mensen oprechte genegenheid naar elkaar tonen. De maand waarin iedereen feestelijk met elkaar de maaltijd deelt en het huis gezellig opsmukt met lampjes en kaarsjes. En de maand waarin Gamekings schijt heeft aan dit kleffe gedoe en gewoon toffe content voor jullie klaarzet. Zodat de community, als ze geen zin hebben aan samenzijn of gewoon niet meer kunnen lopen vanwege een overvolle pens, lekker op de bank naar fijne items kan kijken. Want zo rollen wij. Ook deze week.

De game van het jaar is uit: Just Cause 4

Het schema zit echt overvol. Met natuurlijk al die extra Premium items die onze bazen gaan krijgen. Maar ook met gewone content, zoals de review van de game van het jaar (als we Boris mogen  geloven), Just Cause 4.  Of een preview van de Resident Evil 2 Remake, die JJ onlangs een flink aantal uren mocht spelen. En dat was wel een feestje. Ook de vaste rubrieken zoals !@#$% en Nerd Culture zijn aanwezig alsmede een speciale aflevering van Filmkings waarin we een aantal voorzetjes doen van films die je de aankomende Feestdagen kunt gaan bekijken.

En dat is niet alles. De komende vijf weken gaan we ook nog eens elke woensdag een Diehard Destiny 2 December stream produceren (naast de gewone vrijdagstream). Hierin strijden we ons elke week door een andere Forge of Raid heen in de nieuwe uitbreiding van Destiny 2, Black Armory. Kom vooral even kijken. En als je de Black Armory uitbreiding zelf hebt (4 december komt hij uit), kom dan samen met onze diehard Destiny-spelers Koos, Daan en Skate de klus klaren. Wel zo handig en wordt op zeker gezellig.

De week zit dus mudvol en dat gaan we zo houden tot 31 december. Gewoon omdat het kan en eigenlijk omdat het zo hoort.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch