Menu Premium
Loading...

Deze Week Bij Gamekings: God of War, Twitch en de verbeterde studio

05/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Gamekings, terug op je buis!”

De lente is officieel begonnen! Dit moet gevierd worden en dat doen we dan ook groots, door middel van een toffe aankondiging. Wij zijn namelijk het archief ingedoken en hebben alle oude Gamekings afleveringen opgedoken. Bloed, zweet en vierkante ogen heeft het Jelle en zijn stagiair gekost om al deze afleveringen te digitaliseren. Maar het is niet voor niets geweest. Want 1 keer per maand zullen al deze afleveringen, in het weekend, uitgezonden worden op Twitch! Geen soap-series meer kijken in het weekend met je vriendin, maar lekker alle klassieke Gamekings afleveringen “binge watchen”. Check nu Deze Week Bij Gamekings: God of War, Twitch en de verbeterde studio!

Een nieuwe studio, zonder zwart doek!

Maar naast dit epische nieuws, zijn er ook nog andere nieuwtjes. Wij hebben namelijk goed naar jullie geluisterd en ons uiterste best gedaan met het verbeteren van de studio. De hele dag heeft Jelle met de stagiairs aan de studio gesleuteld, en geprobeerd er iets fantastisch van te maken. Hij is dan eindelijk af en hopelijk vinden jullie het tof! We horen het graag van jullie in de comments.

JJ mag God of War checken!

Nu wat game nieuws dat je deze week kan verwachten. De grote games zijn onderweg, maar zijn helaas nog niet geland. Gelukkig kwam Playstation met een leuk tripje voor de nieuwe God of War! JJ heeft deze dan ook meteen voor zichzelf geclaimd. Hopelijk mag hij een goed stuk van de game spelen en kan hij zijn bevindingen er op los laten. Naast dit tripje proberen we elke dag een kort nieuwsitem op de site te plaatsen, over al het gamenieuws dat zich in de wereld afspeelt. Lekker kort, zodat je het ook lekker in de trein zou kunnen kijken. Soms zal het wat lastiger zijn om nieuws te vinden, maar JJ heeft een geboren neus voor nieuwtjes en zal elke dag zijn uiterste best doen.

Naar welk item kijk jij uit de komende week? Ga je weer ouderwets genieten van alle oude afleveringen van Gamekings? En wat vinden jullie van de studio?! Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch