Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: F1 2019, E3 aftermovie en My Friend Pedro

24/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is hartstikke warm, en JJ zit zwetend voor je klaar. Maar we maken elke dag, elke week items voor je. Doet ons niks! We hebben deze week een paar games voor je, zoals F1 2019. Daarnaast is ook My Friend Pedro uitgekomen, en dat betekent maar 1 ding, Kevin in de review!

De enige echte E3 aftermovie

De E3 aftermovie is er ook deze week! Hoe vet is dat, we gaan heerlijk terugkijken naar het vetste game evenement van de wereld! Een hele dikke film zal eind deze week in première gaan en JJ adviseert je dan ook om alvast wat snacks in huis te halen. Ga jij voor de komkommers of toch liever voor de zak chips? Cola of kokoswater? JJ zou het in ieder geval wel weten en hij maakt je alvast lekker voor de grote E3 aftermovie! Ga jij ook gelijk kijken als hij in premiere gaat? En wat hoop je er in te zien!?

Koos heeft een week vakantie genomen voor F1 2019

Voor F1 2019 heeft Koos gewoon een week vakantie genomen! Wel komt hij morgen eventjes terug om bij ons de review te doen. Is onze Koos Verstappen te spreken over de game? En zullen JJ en Koos ooit uit de discussie rondom het stuurtje komen? Je ziet het allemaal, deze week, bij Gamekings.

Steven komt ook even langs

Ook Steven komt langs, naast Kevin! Wat een drukke week gaat het worden op kantoor. Steven komt langs voor World of Warcraft. Want daar heeft hij nu een aantal weekjes van kunnen genieten!

Heb je vragen over ons programma of over iets anders? Stel ze dan in de comments. Ook als je even kwijt wil hoe warm je het hebt, mag je dat gewoon in de comments dropen hoor. Stel daar ook je vragen dan proberen wij dat zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch