Menu Premium
Loading...

E3 2019 – Het eindoordeel: Wat vonden wij van de E3 dit jaar?

22/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan een alles beslissend eindoordeel brengen. Vandaag, hier en nu, over de E3 2019. Wat vonden we ervan? Is de E3 dood? Was het een tussenjaar? Of was het gewoon awesome? We barsten erover los, en daar moet je bij zijn.

De E3 2019 is dood, leve de E3!

De E3 is behoorlijk veranderd, zo zijn er nu enorm veel CGI trailers in plaats van daadwerkelijke gameplay. Ook zijn er meer “Nintendo Directs” dan ooit tevoren. PlayStation heeft de E3 de rug toegekeerd ( voor altijd? ) en Xbox leek een tussenjaar te houden ondanks dat ze hadden aangegeven harder te gaan komen dan ooit. Wat is er aan de hand met de E3?

Wat was er verschrikkelijk goed?

Het zegt eigenlijk al wel genoeg als we het meest enthousiast zijn over Ikumi Nakamura en Keanu Reeves… E3 hoort toch te gaan om de games en niet om de mensen!? De mannen barsten erover los en kijken naar hoe de E3 is veranderd en wat dit voor de toekomst betekent. Gaan we nooit meer een echte ouderwetse E3 krijgen? Is het tijdperk van de E3 voorbij? De toekomst, vanaf volgend jaar, gaat in ieder geval interessant worden.

Krijgen we volgend jaar een next-gen E3?

Volgend jaar gaat Xbox hoogstwaarschijnlijk knallen met exclusives voor hun nieuwe Xbox. En ook de derde partijen zullen met next-gen titels gaan komen. Blijft PlayStation thuis? En hoe ziet hun toekomst eruit? Je hoort het allemaal in dit item.

Mocht je nou nog vragen hebben over de E3 dan kun je ze hieronder stellen, wij praten graag met jullie over ons favoriete evenement van het jaar en over de toekomst ervan. Drop al je meningen hieronder en klets gezellig mee. Dat mag ook over iets heel anders gaan dan de E3 hoor, maar dat moet je zelf weten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch