Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Anthem, Crackdown en angst in games

18/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl we nog een beetje moeten bijkomen van de week der weken ligt er alweer een mooie week voor ons. Left-overs? Misschien. Verdomd lekkere left-overs? Zeker! JJ zit voor je klaar om ze met je te bespreken.

Anthem

Als laatste game in onze grote week der weken stream op vrijdag speelde we Anthem. De game wordt wisselend ontvangen. Wij hadden in ieder geval flink last van een heuse chipmunk bug, de stemmen van de characters in de game werden extreem hoog. Hoe gaan we de game ervaren? Donderdag zie je onze eerste impressie.

Crackdown

Vanaf vrijdag was dan ook Crackdown speelbaar. Rondom de game was een enorme stilte en dat zorgde voor de nodige zorgen. Kan de game Boris zijn enthousiasme weer een opleving geven? De multiplayer modus heeft in elk geval met de launch nog geen mogelijkheid om met je vrienden te spelen, dus we checken allereerst de singleplayer voordat we met de multiplayer aan de slag gaan.

Grote winnaar week der weken

Van al die games die uitkwamen zijn natuurlijk een week later al een hoop cijfers bekend. Verkoopresultaten, de reviews. Wij zijn benieuwd welke game(s) er onder de bus gaat! Zo’n week vol concurrentie is natuurlijk niet niks en kan er zomaar eens voor zorgen dat je game niet op valt tussen al die andere titels. En, wie is de grote winnaar? Welke game komt het beste uit die bus?

Angst in games

We gaan het deze week hebben over angst in games! Dit na aanleiding van het fantastische Resident Evil 2. Welke rol speelt angst in games en welke games laten ons bibberen? Van horror tot een game als Hellblade: Senua’s Sacrifice, angst is iets wat we in veel games naar voren zien komen. We duiken samen met Sid de diepte in wat betreft dit onderwerp.

Bij elkaar weer een mooie week, vol met de lekkerste left-overs. Eet smakelijk.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch