Menu Premium
Loading...

Play Je Deze Nog: Crackdown

16/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aangezien het derde deeltje van Crackdown 3 deze week uitkwam is er genoeg om eens terug te blikken op het deel waar het allemaal mee begon, de allereerste Crackdown! Boris en Skate zijn voor je klaar gaan zitten om de game nog eens flink binnenstebuiten te keren. Klaar voor? Let’s go!

Stilte rondom Crackdown 3

Rondom de launch van Crackdown 3 was er lange tijd een grote stilte. Er waren een paar trailers en wat gameplay, maar niet veel. Ook op het officiële Twitter account heerste een pijnlijke stilte. Totdat de game vandaag uitkwam. Er zijn nog wat moeilijkheden zoals het feit dat je je vrienden nog niet kan uitnodigen voor een potje van de online modus.  De game wordt gematigd ontvangen door andere media, Boris is van mening dat de reviews wat aan de strenge kant zijn. Hij vind de game prima vermakelijk. Afgelopen vrijdag in de stream werd de game gespeeld. Binnenkort hoor je meer op onze site over hoe Boris de game heeft ontvangen.

Terugduiken in deeltje 1

De orginele game kwam uit op de Xbox 360 in 2007. De game speelt zich af in Pacific City. Het is een third-person shooter die zich afspeelt in een sandbox omgeving. Het eerste deeltje speelde Boris helemaal stuk. Hij houd er dan ook nog warme gevoelens aan over. Hoe kijkt hij nu naar de game? Is het goede nostalgie of doet het pijn hoe erg de game is verouderd? Laten we terug in de tijd springen samen met Boris en Skate. Kan Boris Skate overtuigen van hoe tof de game in die tijd was? Of is de game nog steeds hartstikke tof om te spelen?

Het orgineel van Crackdown is inmiddels gratis speelbaar op de Xbox One, zien jullie een sprong terug in de tijd nog zitten? En ga je liever met het eerste deeltje van Crackdown aan de slag of spring je liever gelijk deel 3 in?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch