Menu Premium
Loading...

Detroit Pistons – Chicago Bulls & NBA2K23 checken in Parijs

18/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heel vaak op trip gaat JJ niet meer. Hij heeft het als hoofdredacteur druk en gunt daarnaast de jongere garde de lol van het reizen. Hij heeft immers al honderden tripjes gedaan. Maar als er een uitnodiging binnenkort om ter ere van NBA2K23 de NBA wedstrijd tussen de Detroit Pistons en de Chicago Bulls bij te wonen, dan wordt ie zwaar ego├»stisch en geeft hij het reisje naar Parijs aan zichzelf. Samen met Huey reisde hij af naar de hoofdstad van Frankrijk. Dat alles onder begeleiding van een dame die iedere Gamekings-kijker goed kent. Waardoor je zou kunnen stellen dat er niet twee presentatoren van Gamekings naar Frankrijk gingen, maar drie. Hoe leuk kan het leven zijn…

Krijgt JJ Huey aan de NBA2K23?

De trip was opgezet vanuit 2K Sports. De makers van de beste sportgame op de markt, NBA2K. Ja, JJ moet weinig hebben van de microtransactions in de game, maar je hoeft ze niet te gebruiken in alle modes en net als bij FIFA heeft hij daar genoeg aan. De trip naar Parijs gaf hem de gelegenheid om Huey, die niks met sport heeft en nog net weet wie Michael Jordan is, te laten proeven van de power van NBA en de bijbehorende game. Want NBA is magic. Let maar op.

De complete roadtrip inclusief de nachtelijke escapades van JJ vind je in Premiumvision

In deze open video focussen we ons vooral op het NBA(2K23) gedeelte. Maar er was meer. Namelijk het gegeven van JJ en alcohol. Hij drinkt zelden. Vooral omdat hij leeft voor zijn sport: fitness. Dat wil niet zeggen dat hij niet van uitgaan houdt. In tegendeel, hij vind het nachtleven tof. Maar wel als het op zijn manier beleeft wordt. En dus nam hij Huey en Shelly op sleeptouw door Parijs. Wil je dit liederlijke avontuur beleven, steun ons dan, wordt Premium Baas en check daarna op je gemak deze Premiumvision.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch