Menu Premium
Loading...

Destiny Special Part 3: Een deep-dive in het originele verhaal

10/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was me een ritje wel, maar daar zijn we dan: deel 3 van onze diepe duik in het verhaal van de Destiny franchise. Een opfriscursus zeg maar, zodat je vanaf vandaag lekker met Beyond Light aan de slag kunt. In de twee vorige video’s hebben we het gehad over het verhaal van Destiny 1 enĀ het verhaal van Destiny 2 tot en met Shadowkeep. En dus is het nu tijd om te gaan praten over Season of Arrivals, Season of Dawn en Season of the Worthy. Deze seizoenen overbruggen de periode tussen Shadowkeep en Beyond Light, Destiny’s volgende expansion. Die dus vanaf vandaag speelbaar is! Koos, Daan en Steven zitten klaar voor Destiny Special Part 3: Een deepdive in het originele verhaal.

Door moeilijke tijden naar betere tijden

Het was een flinke reis. Op 30 augustus begonnen we de trip met een terugblik op de Destiny franchise. En na 3 maanden komen we aan bij het einde onze deep-dive. Koos, Daan, Steven en Skate hebben hun meest favoriete momenten kunnen benoemen evenals hun minst favoriete momenten. Met Beyond Light komt er een nieuw hoofdstuk aan in de Destiny franchise en laten we hopen dat deze het epische verhaal beter dan ooit weet voort te zetten.

Beyond Light: Een start van iets nieuws

Met Beyond Light luidt Destiny 2 het vierde jaar in sinds release. Beyond Light start een nieuwe era voor de Destiny franchise. Dit gebeurd door een Trilogy aan expansies uit te brengen waarvan het 1ste deel Beyond Light heet. In de Trilogy gaan de spelers de ware aard achter light and darkness ondervinden. Beyond Light begint waar Season of Arrivals eindigde. Je weet wel, meerdere piramide achtige schepen begonnen ons Solar system binnen te dringen en over te nemen. Een nieuwe kracht is ontstaan in het piramide schip boven Mercury’s ijzige maan: Europa. En een duistere empire kwam naar buiten onder de banner van the Fallen Kell of Darkness, Eramis. Het is tijd om ten strijde te trekken en kostte wat het kost deze vijand te verslaan. Dit doe je onder andere met oude characters zoals The Exo Stranger. Een character dat voor het laatst te zien was aan het einde van Destiny 1. Weet jij samen met de Guardians de nieuwe empire te verslaan?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch