Menu Premium
Loading...

Destiny Special Part 2: Een deep-dive in het originele verhaal

03/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny is volgens het merendeel van de redacteuren bij Gamekings een van de meest toffe space games ooit uitgebracht. En omdat er binnenkort weer een fikse uitbreiding aankomt, doken Koos, Skate & Daan vorige maand de mystieke wereld van Bungie in om onze geheugens eens goed op te frissen aangaande het verhaal achter Destiny. Want die is niet voor iedereen duidelijk. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen. In deze video nemen Koos, Daan en Steven Destiny 2 onder handen.

De storyline van Destiny 2 in woord en beeld

We zijn dus beland bij het tweede deel van het Destiny item. Koos, Daan en Steven pakken de draad op bij het begin van Destiny 2. Deze game heeft velen verschillende storylines en lore. Helemaal als we ook de vele DLC’s erbij pakken. En dus is een beknopte uitleg of opfriscursus wel zo handig als je straks of wie weet wel voor het eerst, de Destiny franchise binnen stapt. Want hoe zat het nou allemaal met Rasputin en de velen andere iconen? Hoe is dit verhaal precies opgebouwd en uit welke momenten valt dit te herleiden? Check dit item en je weet alles over de fascinerende storyline achter Destiny 2.

The grind is real..

Naast een beknopte, maar duidelijke en begrijpelijke uitleg over het verhaal halen de drie heren natuurlijk ook de nodige (voor hen) magische herinneringen op. Welke momenten zijn onze eigen Guardians het beste bijgebleven? waar hadden ze het zwaar in de game en welke vijanden waren het moeilijkst te verslaan. En welke wapens gebruikten ze daarbij? En hebben ze nog mooie verhalen over exotic loot die op speciale plekken te vinden was. Wil je dus even goed voor ogen hebben waar het nu allemaal om draait in de Destiny franchise of wil je gewoon als fan genieten van het enthousiasme van drie mede fanboys, dan is deze video perfect voor jou. Binnenkort komt ook het derde en laatste deel van deze mini serie online.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch