Menu Premium
Loading...

Destiny 2: The Final Shape Review: Kopen, budgetbak of slopen?

15/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Skate hebben er zeven jaar een relatie mee gehad: Destiny 2. Sinds deze week kan er een punt achter deze passie gezet worden. De sage komt namelijk tot zijn einde. The Final Shape is de laatste grote uitbreiding voor de game van Bungie. Het betreft de achtste uitbreiding en het zevende jaar waarin spelers nieuwe content voor Destiny 2 krijgen. Destiny zelf bestaat 10 jaar. Koos en Skate hadden veel zin om aan deze digitale vorm van closure te beginnen. Ze wilden nu wel eens weten hoe het verhaal zou aflopen. Is dat naar tevredenheid verlopen? Of hebben we te maken met een open of misschien nog wel erger, onbevredigend einde? Je krijgt het antwoord in de Destiny 2: The Final Shape review.

Destiny 2: The Final Shape review: Koos en Skate zetten er een punt achter

In The Final Shape ga je als Guardian op zoek naar de belangrijkste bad guy uit de franchise, de Witness. Deze was  via een portaal dat hij aan het einde van Lightfall op het oppervlak van de Celestial Traveler had gecreëerd, verdwenen. De Guardian en de Vanguard moeten de Witness ervan weerhouden de Final Shape te creëren – de vernietiging van al het leven in het universum – en daarmee een einde maken aan de oorlog tussen Licht en Duisternis. Als je dat lukt is Destiny’s eerste grote saga, de ‘Light and Darkness’-saga, afgesloten. En kun je eindelijk even rustig achterover leunen…

Een haat/liefde verhouding van tien jaar

Een uitbreiding als van Destiny 2 laat zich niet even 1, 2, 3 spelen. Er is zoveel content om uit te proberen. Koos en Skate zijn echter seasoned Destiny-gamers en zetten er flink de sokken in. Wat is hen allemaal opgevallen aan de laatste uitbreiding? Zijn er naast het einde van het plot, ook innovaties die er toe doen? Nieuwe wapens? Toffe nieuwe vijanden? In deze video doen de beide heren hun relaas.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch