Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Lightfall Review: Kopen, budgetbak of slopen?

15/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Check de Premium Review van Destiny 2: Lightfall voor een uitgebreide discussie over en extra informatie & beeld van dit spel. 

Mensen die Gamekings een beetje volgen, en dat doen jullie, weten dat er op de redactie liefhebbers van de Destiny franchise rondlopen. Daan, Koos, Skate en Steven fraggen er bijvoorbeeld graag op los in de sci-fi wereld. Als er dus een nieuwe uitbreiding aankomt, dan weet je deze gasten excited gaan zijn. Daarom zijn er twee van hen aan de desk aangeschoven om de Lightfall uitbreiding te bespreken. Of ze zich hebben vermaakt, zie en hoor je in de Destiny 2: Lightfall Premium review.

Destiny 2: Lightfall review: Zet Bungie de stijgende lijn voort?

Bungie was de laatste tijd goed op dreef met Destiny. De voorgaande expansies werden prima ontvangen en we speelden het spel met veel plezier. En dat was in het verleden wel eens anders geweest. Kon Bungie de winning streak voortzetten met Lightfall? Het is de zevende uitbreiding en het zesde jaar van Destiny 2. Het verhaal draait om de verbannen Cabal-keizer Calus. Hij is een Disciple of the Witness geworden. In die hoedanigheid vallen de Witness en het leger van Shadow Legion Cabal en Tormentors de technologisch geavanceerde stad Neomuna op Neptunus aan. En je raadt het al, jij moet daar een stokje voor steken.

Welke nieuwe content biedt de uitbreiding?

Zoals je van een uitbreiding mag verwachten, heeft Lightfall nieuwe content toegevoegd aan het spel. Denk aan  nieuwe missies, PvE-locaties, PvP-maps, nieuwe gear & wapens en natuurlijk, als klap op de vuurpijl, een nieuwe raid. Wat vonden Koos en Steven van al deze content? Bood het dezelfde kwaliteit als de vorige expansies? Bracht het genoeg speeluren met zich mee? Was er nieuwe gear waar ze echt voor wilden grinden? De antwoorden op al deze vragen zie en hoor je in de Destiny 2: Lightfall review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch