Menu Premium
Loading...

Een terug- & vooruitblik op Destiny 2: Season of the Haunted & Plunder

01/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Bungie. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Bungie heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Een nieuw seizoen is aangebroken in Destiny 2. En waar iedereen zich focust op het feit dat ie piraatje mag gaan spelen in Season of Plunder, blikken wij nog even uitgebreid terug op de Season of the Haunted. Uiteraard kijken we naderhand ook nog even vooruit.

De Leviathan is corrupted door The Darkness

Met Season of the Haunted keert een legendarische locatie terug in Destiny 2. Zo mogen we weer afreizen naar de Leviathan van Emperor Calus. Echter zien we dat de corruptie van darkness heeft toegeslagen aan boord en dat Calus nu samenwerkt met The Witness. De nieuwe situatie en locatie resulteren in twee nieuwe activities. Als allereerste heb je de weekly activity genaamd Containment waarin je met andere guardians een public event aangaat aan boord van de Leviathan om zo genoeg vestiges of dread te harvesten.

De Sever Quest storylines zijn de ster van Season of the Haunted

Wanneer je deze weekly activity hebt gedaans speel je de wekelijkse Sever quest story mission vrij. Deze missies zijn de absolute ster van dit seizoen en brengen hele toffe storylines van onder andere Empress Caiatl, Commander Zavala en Prince Uldren Sov / The Row bij elkaar. Daarmee geeft de game met Emperor Calus’ zijn manipulatie van de ghosts een toffe spin aan wat we hebben gezien in Shadowkeep. Daar waren de Nightmares een tof concept, maar erg underutilized.

Season of Plunder & King’s Fall Raid

Voor Season of Plunder is het tijd om je ooglap, papegaai en je houten been erbij te pakken want we gaan piraatje spelen. The Witness heeft de in Stasis bevroren Eramis bevrijdt met als deal dat zij ancient artifacts van de Fallen moete weten te gaan verzamelen. Deze artifacts hebben eens sterke binding met The Darkness en zijn dan ook de reden dat The Witness deze nodig heeft. Om deze storyline vorm te geven zijn er twee weekly activities in het leven geroepen: Expedition & Ketchcrash. Last but not least keert dit seizoen ook nog eens de King’s Fall raid terug.

Benieuwd naar wat hier allemaal aan voorafging? Vergeet dan ook zeker niet onze ‘Wat ging er aan Destiny 2: Season of The Haunted allemaal vooraf?’ video te kijken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch