Menu Premium
Loading...

Wat ging er aan Destiny 2: Season of The Haunted allemaal vooraf?

11/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Bungie. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Bungie heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het moge duidelijk zijn dat we op de redactie een aantal flinke Destiny 2-fans hebben. Koos speelt het vaak tijdens zijn eigen streams. Daan en Skate draaien hun hand ook niet ]om voor een potje knallen in space. Toen we de vraag kregen of we een video wilden maken waarin we het verhaal tot aan de nieuwe update wilden vertellen, was dat logischerwijs geen enkel probleem. Met name Koos kan het dromen. Het is vanzelfsprekend aan jullie of je het spel wilt spelen. Wat je in deze video kunt zien en horen is het verhaal van de game tot aan Destiny 2: Season of the Haunted. Zodat je, als je (weer) wilt instappen, weet waar alles om draait.

Een keiharde strijd tegen verregaande corruptie

In Season of the Haunted keren spelers terug naar het beruchte en corrupte ruimteschip van Calus. Naam: de Leviathan. Guardians worden geconfronteerd met hun ergste nachtmerries. Ze gaan aan de slag met Solar 3.0 en krijgen toegang tot nieuwe activiteiten. Ze hebben nu ook de mogelijkheid om een scythe te dragen. De Leviathan was ooit een symbool van ultieme luxe. Het keert nu echter gecorrumpeerd en vervallen terug om contact te maken met het slapende Pyramideschip bij de maan. Terwijl de verbinding met de Piramide tot stand komt, ontwaken er nachtmerries uit het verleden die er alles aan doen om er voor te zorgen dat niemand tussenbeide kan komen.

Destiny 2: Season the Haunted duurt tot 23 augustus

Klinkt complex? Dat zou kunnen als je Destiny 2 al een tijd niet hebt gespeeld of wie weet wel nog nooit hebt aangeraakt. In dat geval komt deze video handig van pas. Koos en Daan vertellen jou het verhaal en geven ook hun ervaringen weer in deze video over het verhaal van Destiny 2 tot aan Season of the Haunted.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch