Menu Premium
Loading...

Deal tussen Bungie en Activision desastreus voor Destiny 2

20/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een kort nieuwsitem op deze vrijdagmiddag. Koos en JJ zijn de studio ingedoken over het dalende spelersaantal van Destiny 2. De game van Bungie kwam ruim een maand geleden uit. De hype was hier op de redactie behoorlijk levend en ook in de wondere wereld van het internet ging men los over de titel. De game heeft naar behoren verkocht en in de eerste weken waren mensen fanatiek aan het spelen. Met het vorderen van de weken is er echter een negatieve spiraal ontstaan in het spelersaantal van Bungie’s nieuwste game. Zoals gezegd zijn Koos en JJ de studio ingedoken om de mini-kwestie te bespreken. Check nu ‘Spelersaantal Destiny 2 bereikt dieptepunt!’

Ook Koos gestopt met Destiny 2

Zoals trouwe bezoekers van Gamekings.tv zullen weten, is Koos een van de meest fanatieke Destiny 2-spelers op de redactie. Steven en Skate troeven-zoals dat bij deel 1 ook het geval was-Koos af als het aankomt op pure speelduur, maar zijn liefde voor de franchise is er niet minder om. In dat kader doen de harde statistieken hem een beetje pijn. JJ heeft wat research gedaan en een veelzeggende grafiek meegenomen: De player count van de game heeft een dieptepunt bereikt. Koos zijn liefde voor de franchise zit hem niet in de weg bij het kritisch analyseren van deze cijfers. Hij geeft aan dat ook hijzelf zo goed als gestopt is met Destiny 2. Er zullen meerdere oorzaken zijn voor de harde stagnatie. Alle kritiek rondom de laatste Iron Banner zal bijvoorbeeld allerminst een positieve invloed hebben gehad.

Schrikken jullie ook zo van de spectaculaire stagnatie van de player count van Destiny 2? Spelen jullie de game nog net zo fanatiek als bij de release? Kunnen jullie je vinden in de uitleg en analyse van Koos en JJ? Check nu ‘Spelersaantal Destiny 2 bereikt dieptepunt’ en laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch