Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Destiny 2 Lightfall Premium Review: ‘Niet bepaald Bungie op zijn best’

15/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen die Gamekings een beetje volgen, weten dat er op de redactie een aantal liefhebbers van de Destiny franchise rondlopen. Daan, Koos, Skate en Steven fraggen er allen graag op los in de sci-fi wereld van Bungie. Als er dus een nieuwe, grote update aankomt, dan weet je deze vier excited gaan zijn. Daarom zitten drie van de vier (Daan bevindt zich aan de andere kant van de wereld) aan de desk om de Lightfall uitbreiding te bespreken. Of ze zich hebben vermaakt, zie en hoor je in de Destiny 2: Lightfall Premium review.

Destiny 2: Lightfall review: Zet Bungie de stijgende lijn voort?

Bungie was de laatste tijd goed op dreef met Destiny. De voorgaande expansies werden goed ontvangen en de vier heren speelden het spel met veel plezier. En dat was in het verleden wel eens anders geweest. Kon Bungie de winning streak voortzetten met Lightfall? Het is de zevende uitbreiding en het zesde jaar van Destiny 2. Het verhaal draait om de verbannen Cabal-keizer Calus. Hij is een Disciple of the Witness geworden. In die hoedanigheid vallen de Witness en het leger van Shadow Legion Cabal en Tormentors de technologisch geavanceerde stad Neomuna op Neptunus aan. En je raadt het al, jij moet daar een stokje voor steken.

Met wat voor nieuwe content konden we aan de slag?

Zoals je van een uitbreiding mag verwachten, heeft Lightfall nieuwe content toegevoegd aan het spel. Denk aan  nieuwe missies, PvE-locaties, PvP-maps, nieuwe gear & wapens en natuurlijk, als klap op de vuurpijl, een nieuwe raid. Wat vonden de drie heren van al deze content? Bood het dezelfde kwaliteit als de vorige expansies? Bracht het genoeg speeluren met zich mee? Was er nieuwe gear waar ze echt voor wilden grinden? De antwoorden op al deze vragen zie en hoor je in de Destiny 2: Lightfall review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch