Menu Premium
Loading...

De terugkeer van de leukste Destiny 2 raid: King’s Fall

07/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Bungie. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Bungie heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Season of the Plunder in Destiny 2 zorgt voor een terugkeer van wederom een geliefde raid. Waar we vorige keer al in onze handen mochten wrijven voor Vault of Glass, was het dit keer King’s Fall dat aan de beurt was. Afgelopen week hadden we al een uitgebreide terugblik op Season of the Haunted en deze week halen we warme herinneringen op aan onze favoriete raid.

King’s Fall was de kers op de taart in The Taken King

De King’s Fall raid maakte z’n debuut in de alom bejubelde The Taken King expansion. Deze expansion zette eigenhandig Destiny weer op de kaart. Na twee minder goed ontvangen expansions, The Dark Below & House of Wolves, was het make or break voor Bungie’s action MMO. En boy did they deliver. Het trok niet alleen een boel spelers terug in de game, maar trok ook een boel nieuwe gamers aan. Het was tevens de geboorte van de meme ‘Is dit het moment om terug te keren in Destiny 2?’. Iets waar we ons ook gretig schuldig aan hebben gemaakt.

De Dreadnaught was één van de tofste locaties in Destiny

Waarom is de King’s Fall raid dan zo geliefd bij Gamekings? De raid speelt zich af op de Dreadnaught en de Throne World van Oryx aka The Taken King. Een omgeving die zeer geliefd is vanwege z’n diversiteit en public events in de Court of Oryx, maar vooral ook een omgeving die veel vibe met zich meebrengt. Tel daar bovenop een aantal memorabele encounters met een War Priest, Deathsingers, een Ogre en natuurlijk Oryx zelf bovenop en je komt tot een aardige en uitgebreide mix. Daarnaast zitten er ook nog eens twee jump puzzles in waar vooral Skate z’n vingers bij aflikt.

Wat vond jij van de King’s Fall raid? Drop jouw favoriete herinneringen hieronder in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch