Menu Premium
Loading...

Deliver us Mars Review: Kopen, budgetbak of slopen?

24/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

‘Deliver Us Mars is an atmospheric sci-fi adventure taking you on a suspense-fuelled, high-stakes mission to recover the ARK colony ships stolen by the mysterious Outward.’ En dat ook nog van Nederlandse makelij. Hoe wreed kun je het vandaag de dag krijgen? Het is tevens de opvolger van de met een aantal awards bekroonde game Deliver us the Moon. Een game die het bij ons best goed deed. Check de review uit 2018 maar die de markante titel ‘Potje maan bestellen met extra Joppiesaus’ droeg. Dit keer gingen Jasper en Skate aan de slag met het spel. Zij maakten de reis naar Mars. Hoe beviel die reis en eindigde de game net zo abrubt als zijn voorganger? Je ziet en hoort het antwoord in de Deliver us Mars review.

Deliver us Mars review: Kan KeokeN Interactive het kunstukje nog een keer herhalen?

Wat is het verhaal achter deze galactische game? Tien jaar na de Fortuna-missie is de mensheid dichter bij uitsterven dan ooit. Lekker balen dus… Na een mysterieuze noodoproep van Mars, voegt de jongste astronaut op aarde, Kathy Johanson, zich bij de Zephyr en zijn bemanning op een laatste missie. Doel: de ARK-kolonieschepen terughalen die zijn gestolen door de mysterieuze Outward. Op die manier kunnen ze het voortbestaan van de mensheid verzekeren. Een nobel doel waar je de gemiddelde gamer wel wakker voor kunt maken. Waren Jasper en Skate ook de nobele redders in nood?

Is Mars net zo tof als de maan?

De eerste Deliver-game was kort maar krachtig. Grafisch indrukwekkend en internationaal gewaardeerd. Hoe zit het met het tweede deel? Vaak is het lastig om een top-game een even goede sequel te geven. Is het KeokeN Interactive gelukt? Kunnen wij onze nationalistische gevoelens de vrije loop geven en de game aan iedereen aanraden? Het antwoord krijg je in de Deliver us Mars review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch