Menu Premium
Loading...

Deliver Us The Moon Review: “Potje maan bestellen met extra joppiesaus”

09/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met z’n allen lekker naar de maan reizen. Dat is namelijk wat er gebeurt in Deliver Us The Moon. Jij speelt als een heuse astronaut. Drie keer raden waar je naar toe gaat; jazeker, je gaat gewoon naar de maan. Laten we hopen dat het niet te cliché wordt, dat bijvoorbeeld alle communicatie en stroom ineens wegvalt. Jij als vetrouwde astronaut mag naar de maan toe om alle shit daar op te knappen, helemaal alleen natuurlijk. Benieuwd wat Boris en Emiel er van vinden? Kijken dus!

Mag ik weer naar huis?

Allemaal leuk en aardig, zo’n missie naar de maan, maar ik wil nu wel terug naar huis als het kan. De game vertelt aan je dat jij als laatste astronaut op weg naar de maan bent om daar een basis te checken. Het gerucht gaat namelijk dat de communicatie met de basis op de maan ineens wegviel, en jij mag dit helemaal alleen oplossen. Oké, ik lieg, je bent niet helemaal alleen. Je hebt namelijk een schattig klein robotje dat je helpt met kleinere taken genaamd ASE. Jij moet als astronaut samen met ASE oplossen wat er nou gebeurd is op de maan. Je moet namelijk verlaten gebouwen checken, documenten lezen en erachter komen what the fuck er nou gebeurd is. Met als einddoel, hou je vast: de maan afleveren.

Grafische topper

De game ziet er ontzettend mooi uit, dat is al vrij snel duidelijk. Helaas is het spel alleen beschikbaar op Steam en Windows, dus als jij nou beschikt over een monsterbak van een PC, dan is dit toch wel een pareltje voor je grafische kaart.

But wait, there’s more!

Verwacht niet al te veel van het spel in het begin; het eindigt vrij abrupt. Er is namelijk al een addon/dlc aangekondigd voor Deliver Us The Moon die al vrij snel op aarde landt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch