Menu Premium
Loading...

Death Stranding PC Review – Kopen, budgetbak of slopen?

26/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de favo games van 2020 op de redactie is Death Stranding van Hideo Kojima. Boris en JJ masturberen nog liever met een kaasschaaf dan dit te spelen, maar de rest vindt het een meesterwerk. Logisch dat Jelle en Koos het Death Stranding graag nog een keer op de PC wilden spelen. Wie weet was het effect dan nog wel grootser? Of snapten nu nu eindelijk waar dit hele spel in hemelsnaam over ging. Je checkt het allemaal in de Death Stranding PC Review.

Want wat is Death Stranding nou eigenlijk?

Wie het weet mag het zeggen. Bij de reviews kwamen we er niet helemaal uit. Zouden Jelle en Koos na de game nog een keer te hebben gespeeld nu meer weten? Alhoewel de game al vanaf 8 november speelbaar is op de PlayStation 4 zijn er nog steeds enorme discussies aan de gang over wat er nu allemaal bedoeld wordt met dit spel. Veel mensen zitten nog steeds met de mond vol tanden of zijn het niet met elkaar eens. En waarschijnlijk is dit precies wat Kojima wil. Hij houdt wel van een lekker dosis vaagheid.

Een meesterwerk van Hideo Kojima?

In de Premium en de open review gaven Jelle en Skate al aan dat ze de game van Kojima echt een sterke game vonden. Jelle sprak zelfs van een regelrecht meesterwerk. En dat doet de man niet vaak. Koos schuift nu aan. Hij speelde het spel al eerder op de PS4, maar heeft het spel nu ook op de PC herbeleeft. is hij het met Jelle eens dat we hier te maken hebben met een meesterwerk? En waarom dan wel? Want sommige mensen vinden het echt drie keer niks. Zijn die dan gek? En hoe zijn de beelden op de PC? Want PlayStation exclusives komen niet vaak uit op de PC. En is er ook wat gameplay wise veranderd, of is het echt een straight port? Je ziet en hoort het allemaal in deze review van Death Stranding op de PC.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch