Menu Premium
Loading...

Death Stranding Review: kopen, budgetbak of slopen?

08/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game van dit moment, misschien wel van dit jaar en er wordt zelfs gesproken over dit decennia. De vraag is of Jelle en Skate, die Death Stranding op de PlayStation 4 hebben gespeeld, het hier ook mee eens zijn. Daar kom je alleen achter als je dit item kijkt en luistert naar wat de heren te vertellen hebben. Waar wacht je nog op!

Want wat is Death Stranding nou eigenlijk?

Wie het weet mag het zeggen. Het liefst in de comments hieronder. Of Skate en Jelle hier na uren aan speeltijd eindelijk antwoord op kunnen geven, daar kom je achter in dit item. Echter moet wel gezegd worden dat iedereen die de game vanaf 8 november gaat of wil spelen, de game vrij moeilijk kan plaatsen. Het is namelijk, volgens Kojima, een game met een eigen categorie en speelstijl. Tevens beloofde hij dat dit een game is die je nog nooit eerder hebt gespeeld. Is de game daadwerkelijk zo uniek?

Mysterieuze explosies met Death Stranding als gevolg

Dat is waar het verhaal van de game in principe zijn wortels vindt. In de nabije toekomst wordt de hele wereld namelijk geteisterd door mysterieuze explosies en bovennatuurlijke gebeurtenissen, genaamd dus de Death Stranding. Overal verschijnen vreemde, dodelijke wezens en de mensheid staat op het punt van uitsterven. Sam Porter Bridges (de main character) reist door het verwoeste niemandsland om de toekomst van de mensheid veilig te stellen. Hoe je dit doet, met welke middelen en wat de gevolgen daarvan zijn, is allemaal aan jouw. En voor de PC-liefhebbers die de game ook willen spelen: bereid je maar vast voor. De game gaat volgende zomer naar de PC komen en via deze reviews kun je alvast wat meer snappen van de game. En als je geen spoilers wil tot die tijd: gewoon niet deze review kijken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch