Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Dead Island 2 Premium Review: Heeft het vele uitstel succes gehad?

18/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dead Island 2 is al meerdere malen uitgesteld. Zo vaak zelfs dat we soms dachten dat het spel helemaal niet meer zou uitkomen. Dat is echter niet het geval. De game is uit en ligt 21 april in de winkels. En wij hebben de review voor je klaar staan. Lekker lang, zoals je bij de Premium-versie gewend bent. En behoorlijk pittig qua inhoud, want Boris, Daan & Jelle waren het niet altijd met elkaar eens. De grote vraag die boven deze review hangt, is natuurlijk, was de Poolse zombi slasher het het lange wachten waard? In deze review gaan de ervaren zombie-killers Boris, Daan en Jelle jou hun mening geven. Check dus snel de Dead Island 2 Premium review.

Dead Island 2 review: Veel hakken, weinig knallen…

In Dead Island 2 speel je een overlevende van een zombieplaag in Los Angeles. Het is een open wereld game, maar betekent dit ook dat je alle vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wilt? Of word je toch in een bepaalde richting geduwd? Dat is een van de vragen die de drie presentatoren vooraf hadden. Een andere was hoe het met de gameplay stond. In het voortraject zagen we vooral veel gehak & gebeuk met diverse slagwapens. Op zich cool, maar kon er ook geknald worden, met bijvoorbeeld hét wapen tegen zombies, de shotgun? Hoe reageerden de hordes zombies als je ze probeerde aan te pakken? Was de AI slim of waren het echt domme wezens die makkelijk te slachten waren? Zat er genoeg afwisseling in het spel? Hoe was het RPG-element uitgewerkt en wist het verhaal een beetje te amuseren? Of was het echt alleen maar dom hakken, beuken en knallen?

Hoe open is de open wereld?

Ook keken de drie naar de graphics. Hoe gedetailleerd waren de omgevingen, waren de zombies afschrikwekkend vormgegeven en hoe stond het met de gore? Het bloed moet immers wel een beetje spuiten in een echte zombie game. Je krijgt antwoord op al deze vragen zodra je op de Play knop hebt geramd.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch