Menu Premium
Loading...

Wooting Two HE keyboard test: “Een natuurlijke evolutie”

03/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een item over een toetsenbord. Waarom in hemelsnaam? Ze kunnen letters op je scherm toveren en tijdens het gamen ram je op knoppen om voor- en achteruit te gaan en een pre set in te schakelen. Big deal toch? Nou nee. Niet voor een aantal leden op de redactie. Noem hen gerust ‘keyboard- fetisjisten’, want dat zijn het. Ze zijn bezig met de ideale setup, er moet licht bij, je moet gevoel in de knoppen hebben, en ga zo maar door. JJ snapt er geen hol van, die ramt gewoon op alles. Ook op zijn toetsenbord, tot afschuw van de keyboard warriors. Want een goed toetsenbord moet je behandelen als ware het je partner. Logisch dus dat deze heren blij worden van de toetsenborden van Wooting. Een merk waar je jouw keyboard helemaal op je eigen wensen kunt afstellen.

De ontwikkelaar van Wooting

Is Wooting dan inderdaad die natte droom? Tijdens de Asia Roadtrip terug in 2018 kon je zien dat Boris een ontmoeting had met de ontwikkelaar van de toetsenborden, Calder Limmen. En er ontstond een klik. In 2018 stond het merk nog aan net begin van hun reis. Een idee, een product, klaar om de wereld te veroveren. Een geslaagde Kickstarter hielp daarbij. En nu is er iets wat we kunnen voelen, aanraken en uitproberen. En dus gingen Boris en Koos aan de slag. Hoe voelen de keyboards van Wooting aan? Wat kun je er mee doen? En waarin verschillen ze nu echt van de andere high end toetsenborden die er op markt zijn. Of is zelf bouwen nog steeds de way to go?

Quality is key

Het is leuk om te zien dat iets wat je ooit bij toeval ontdekte in een ver, ver land, nu ook daadwerkelijk op de markt komt. Maar hoe goed je het ook met iemand kind vinden, en hoeveel sympathie er ook is, uiteindelijk draait het om de kwaliteit en mogelijkheden van het product. En daar gaan we in deze video wat meer over te weten komen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch