Menu Premium
Loading...

De week van Gamekings: Bar Weinig Tokyo Game Show Edition

07/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weer een nieuwe week op de Gamekings-redactie! Ook in de tweede week van augustus dendert de Gamekings-trein keihard door. Deze week staan er weer een hele hoop toffe items op jullie te wachten. Naar goed gebruik kan de week echter niet ‘officieel’ beginnen zonder dat wij jullie op de hoogte gebracht hebben van wat jullie allemaal te wachten staat. In ieder geval kunnen we jullie geruststellen wat betreft het aantal Premium-items. Het zijn er weer een boel! Ook keert Boris deze week terug van zijn welverdiende vakantie, dus hem kan je ook weer verwachten op je beeldscherm! Benieuwd wat je allemaal te wachten staat deze week? Bekijk dan de week van Gamekings: Jelle en Koos nemen de week door!

Weer een lading aan content voor jullie kiezen

Zoals van Gamekings verwacht mag worden loopt het aantal items weer de spuigaten uit. Een tijdje geleden konden de Premiumbazen onder jullie al zien hoe Skate zijn liefde voor de (oude) hip hop cultuur toelichtte. Dit item werd goed ontvangen en ook het item waarin Jelle zijn liefde voor Metal verklaarde kon rekenen op een hoop positieve reacties. We willen doorgaan met items waarin de liefde van Gamekings voor andere hobby’s dan gaming centraal staat. Ditmaal is het aan Steven en Jelle de beurt om country muziek te bespreken. Dit muziekgenre is in Nederland misschien een wat onbegrepen fenomeen, maar Steven en Jelle zitten klaar om te bespreken waarom country meer is dan linedancers in cowboy-pakjes.

Uiteraard blijft het hier niet bij. Ook staan er deze week weer Let’s plays en en specials voor jullie gepland, alsmede de gebruikelijk items die als sinds jaar en dag de content van Gamekings definiëren. Als kers op de taart sluiten we de week af met een gloednieuwe bar weinig Tokyo-stijl! Zoals jullie van Gamekings gewend zijn staan we altijd open voor feedback en gaan jullie comments ons aan het hart. Laat dus van je horen onder deze de week van Gamekings: Jelle en Koos nemen de week door!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch