Menu Premium
Loading...

We hebben jullie nodig voor de Week van de Glazen Bol!

05/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tweede week van januari is bij Gamekings officieel omgedoopt tot de Week van de Glazen Bol. We gaan namelijk de hele week vooruitblikken, voorspellen en de toekomst van de game-industrie in het algemeen onder de loep nemen. Een hele week vol met voorspellingsitems waarin we waarschijnlijk weer flink voor schut zullen staan. Want aan het einde van 2019 gaan we natuurlijk ook weer terugblikken op de gedane voorspellingen zoals we in 2018 ook hebben gedaan. Waarschijnlijk zullen we er op een aantal punten weer flink naast zitten, maar dat zien we dan wel weer. Eerst gaan we gewoon even diep in de glazen bol kijken.

Voorspel lekker met ons mee

Dit gaan wij niet alleen doen, jullie, de premium bazen kunnen dit jaar ook lekker mee voorspellen. Dit kunnen jullie doen door middel van het invullen van deze enquête. Het is een mooie lijst geworden met veel variatie in de stellingen. Stellingen over de volgende generatie consoles van Sony en Microsoft, zoals wanneer ze worden aangekondigd en of ze misschien dit jaar al uit gaan komen. En natuurlijk stellingen over Nintendo, zoals of de Switch in 2019 misschien wel de best verkopende console gaat worden. Ben jij een geboren voorspeller of ga je af als een gieter? Het maakt niet uit, voorspel gewoon lekker met ons mee tijdens de Week van de Glazen Bol.

Discussies over de game-industrie in 2019

Naast de reguliere voorspellingsitems waarin alle Gamekings individueel antwoord geven op de stellingen. Komen er ook een aantal discussie-items waarin we gaan discussiëren over de toekomst van de game-industrie in het algemeen. We gaan het hebben over de aandelenmarkt die momenteel keihard aan het instorten is, welke publishers er gaan sneuvelen in 2019. Het worden dus voornamelijk voorspellingen op het gebied van de zakelijke kant. Denk een beetje aan de !@#$%-show meets Astro TV.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch