Menu Premium
Loading...

De toekomst van Gamekings Premium deel 2: Boris en Koos beantwoorden jullie vragen

04/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden kondigde Boris al aan dat Gamekings Premium op de schop gaat. In de toekomst zullen Premiumleden meer content kunnen verwachten. Dit betekent ook dat ‘reguliere’ bezoekers van Gamekings.tv iets minder items van de tofste gamesite van Nederland tegemoet kunnen zien. Zoals Boris al aangaf, heeft dit verschillende redenen. Het moraal van het verhaal is echter dat de advertentiemarkt niet langer afdoende is om een media outlet als Gamekings gezond te houden. Zodoende vallen we terug op de community. Deze willen we doormiddel van het leveren van toffe shit laten zien dat content iets waardevols is. Onder het item met Boris hebben een hoop mensen vragen achtergelaten. In dit item gaan Boris en Koos een aantal van dezen van een antwoord voorzien.

Meestgestelde vragen

De vragen hebben betrekking op meerdere onderwerpen die op dit moment leven onder de community. Boris en Koos betrachten op deze manier transparantie te leveren, die hopelijk door jullie gewaardeerd wordt. Zo gaan de heren in op een vraag over vertrekkende presentatoren. Door de jaren heen hebben velen verschillende gezichten voor de Gamekings-camera gestaan. Wanneer een van deze mensen om wat voor reden dan ook vertrok, ontstond daar vaak een commotie over. Boris en Koos gaan hier zoals gezegd op in en leveren zodoende transparantie. Verder krijgen we veel vragen van mensen die graag hun Premium-bijdrage willen verhogen. Hier is een gebruiksvriendelijke oplossing voor in de maak. Ook is het vanaf heden mogelijk om Gamekings te steunen in de vorm van donaties.

Gamekings is een nieuwe weg ingeslagen. We hopen hiermee GK Premium naar een nieuw niveau te tillen en bovendien betere content te maken. Laat je horen in de comments onder ‘De toekomst van Gamekings Premium deel 2: Boris en Koos beantwoorden jullie vragen!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch