Menu Premium
Loading...

De tien beste games van The Wall 2022: Nummers 10 tot 6

23/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De afgelopen week hebben we jullie gevraagd om je stem uit te brengen voor de 2022 editie van The Wall. Ook al was er geen echte E3 (hopelijk volgend jaar weer wel), werden er in de maanden juni en juli meer dan genoeg games aangekondigd om de 2022-editie van The Wall the rechtvaardigen. En dat vonden jullie blijkbaar ook want jullie hebben zoals elk jaar massaal de inner fanboy losgelaten. Waarvoor – uiteraard – veel dank. In de stream van afgelopen vrijdag zijn ruim 40 games door JJ en Skate op waarde gewogen. Maar dat was hun keuze. En daar mag en kun je het niet mee eens zijn. Daarom dus de enquête. Opdat jullie kiezen wat de tien beste games van de afgelopen NE3 waren. En natuurlijk welke game de poedelprijs verdient. En dus zijn dit volgens jullie de beste 10 games van de E3 2021? Vandaag maken we de nummers 10 tot en met 6 bekend. Morgen de top 5.

The E3 2022 Wall: wat zijn de grote verliezers dit jaar?

Oké, laten we één ding van tevoren duidelijk maken: we gaan de (gehele) top-10 hier niet aan je verklappen. Die spanning houden we er even in. Anders hoef jij immers de video niet meer te kijken en daar wordt niemand écht blij van. Maar de spanning zit er geheid op. Er zijn immers wat kanshebbers voor de top 5. Starfield, God of War Ragnarök, Forza Motorsport 8, Resident Evil 4. Allemaal games waar veel over gezegd en gesproken werd op social media. En hoe doet een onbekende game als The Calisto Protocol het? Die presentatie was goed en mensen reageerden prettig verrast. Maar was het ook goed genoeg om een positie in de top 10 in te nemen?

Wie wordt de opvolger van Elden Ring?

In deze video krijg je de nummers 10 tot en met 6 te zien. Precies zoals voorgaande jaren dus. De top-5 is morgen aan de beurt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch