Menu Premium
Loading...

The Wall 2022: De beste en slechtste games van de ‘NE3’

16/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wel E3 of geen E3, dat maakt ons niet uit. We maken ook dit jaar een versie van The Wall. gewoon omdat het kan en omdat het moet. Er zijn de afgelopen anderhalve maand immers meer dan genoeg nieuwe games aangekondigd en getoond. Denk aan bijvoorbeeld God of War Ragnarök, Final Fantasy XVI, Starfield en Saints Row. Als je een trouwe Gamekings kijker bent ken je het principe. Er zijn zes categorieën die van complete bagger naar extreme parels gaan. De presentatoren beoordelen nu een NE3-game op wat ze weten en gezien hebben en plaatsen hem in één van de categorieën. JJ & Skate zijn sinds de eerste editie de vaste hosts van The Wall en gaan dit keer maar liefst 40 verschillende games af.

The Wall: Wat hebben we allemaal voorbij zien komen?

Ondanks dat we geen live of fysieke E3 mee hebben kunnen maken dit jaar, hebben we het E3 gevoel toch een beetje in stand gehouden op de website. We hebben bijvoorbeeld de showcases van onder andere de Xbox & Bethesda Games Showcase samen met jullie bekeken, de Summer Game Fest, de Playstation State of Play’s en nog veel meer. Daar waren een hoop reveals te zien. Van Starfield en God of War Ragnarök dus tot en met Scorn, Resident Evil 4 Remake en Skull & Bones. Wat wordt de eindbeoordeling van al deze veertig games?

Jullie konden meedoen!

Zoals je waarschijnlijk al had verwacht zitten JJ & Skate in de snikhete studio. Zij doen als het ware de eerste voorzet. En de kijkers thuis op ons Twitch-kanaal hebben mogelijk ietwat gestuurd. maar nu ben jij aan de beurt. Nu kun jij gaan bepalen waar welke game op The Wall hoort te staan. Vul dus snel deze enquête heen, laat je inner fanboiy helemaal los en stem jouw games naar de Top 10. Volgende week laten deze Top 10 aan je zien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch